Prijzen fotograaf

Prijzen fotograafAls u een fotograaf gaat inhuren dan is het natuurlijk goed om te weten wat de kosten zijn van de fotograaf. U wilt graag weten of het budget aansluit bij de prijzen van een fotograaf. Het is daarom goed om verschillende offertes op te vragen van verschillende fotograven. Zo krijgt u een goed inzicht in de kosten voor uw specifieke klus. Om u alvast een beeld te geven van de prijzen van een fotograaf zullen we u enkele prijsvoorbeelden geven.

Prijsvoorbeelden van een fotograaf

Met welke prijzen krijgt u te maken als u een fotograaf inhuurt? Laten we ze voor u opsommen:

  • Drie uur fotografie voor 150 euro exclusief btw
  • Transport kosten
  • Het verwerken van de foto’s voor 75 euro exclusief btw
  • De opslag en archivering van de foto’s voor vijf jaren voor 50 euro exclusief btw
  • Het volledige en onbeperkte gebruiksrecht op de foto’s
  • Aanleveren van de foto’s op de juiste resolutie

De transportkosten zijn vaak flexibel. Het is slim om hier vooraf duidelijke afspraken over te maken. Ook is het slim om met all-in prijzen te werken. Zo kunt u verschillende fotografen sneller en gemakkelijker met elkaar vergelijken.

Is een fotograaf duur of goedkoop?

Het is een vraag welke niet gemakkelijk te beantwoorden is. Zo kan een prijs voor een fotograaf een koopje zijn als u de kwaliteit van de foto’s bekijkt. Zeker als de fotograaf wordt ingehuurd om een marketingcampagne te ondersteunen kan hij ondanks een hoge prijs zeer goedkoop zijn. De fotograaf kan met zijn geweldige foto’s namelijk zijn eigen fee terugverdienen, door het succes van de marketingcampagne.
Het beste kunt u de vraag of de fotograaf duur of goedkoop is zelf beantwoorden. U zult deze vraag immers zelf het beste kunnen beantwoorden, aangezien u weet wat de prijs is geweest en de kwaliteit van de foto’s .  Prijzen vergelijken? Vergelijk dan meerdere offertes van lokale specialisten.